Лечебни апарат

Екипът на Andreeva Ortho предлага широк спектър от ортодонтски апарати

Ортодонтският апарат е подчинен на плана и етапите на лечение. Той може да е повече от един. Етапите на лечение могат да са в различно време от развитието на индивида. Всичко това се обяснява при прегледа на пациента.

Всеки пациент е различен!

Често пациентите се интересуват от продължителността на лечението. То е индивидуално. Зависи от тежестта на деформацията, възрастта на пациента, целите на лечението.

Комфортно и ефективно лечение, което ще подреди красиво вашите зъби за няколко месеца или за няколко години.

Красивата усмивка и добре подредените зъби отдавна не са лукс. Макар и само допреди няколко десетилетия да разполагахме само с едно ефективно решение за изправяне на зъбите – брекети, технологиите се развиват толкова бързо, че в момента имаме отлични алтернативи, които постигат точно толкова добри резултати. Това създаде и перфектната среда за създаването на прозрачните алайнери с каквито работим в Andreeva Ortho.

Как работят алайнерите?

Технологията на алайнерите представлява поредица от прозрачни шини, всяка, от които се носи по една или повече седмици. Направени са така, че постепенно да изместват подредбата на зъбите, за да се постигне за максимално кратко време желания резултат.

Невидимите шини са удобни за носене, не се виждат и не причиняват неудобство, не пречат на говора, което ги прави предпочитани и от малки и от големи пациенти.

Продължителност на лечението

Времето,  зависи от различни фактори, включително състоянието на вашата захапка и колко криви са зъбите ви. Средно за повечето възрастни процесът на лечение е около година, но може да продължи до две години. Алайнерите трябва да се носят приблизително от 20 до 22 часа всеки ден, през цялото време на Вашето лечение. Резултатите до голяма степен зависят от това колко последователно сте в лечението.

Имате нужда от дентален специалист? Екипът на Andreeva Ortho  е на ваше разположение!